Intentieovereenkomst ondertekend door Elke en Myrte

Op woensdag 6 april hebben Elke en Myrte namens Huis Mandala hun handtekening gezet op een grote intentieovereenkomst met de Gemeente Nieuwegein en woningbouwvereniging Jutphaas Wonen. Een hele bijzondere gebeurtenis! Vanuit het theehuis op de museumwerf in Vreeswijk hadden we prachtig uitzicht op de wijk met de Emmastraat aan de andere kant van het water. Ook heel toepasselijk waren de leuke pinquïn kaarsen die Elke had meegebracht als attentie voor alle aanwezigen.

Even daarvoor werden de officiële stukken ondertekend door Hans Adriani, wethouder van de gemeente Nieuwegein, Bram Lipsch, directeur van Jutphaas Wonen en Oscar Riezebos namens onze eigen stichting Huis Mandala. Zowel door Hans als door Bram werd benadrukt dat ze dit project heel graag zien slagen en dat het een zeer welkome aanvulling zou betekenen voor het woonaabod van Nieuwegein.

Intentieovereenkomst

Met de getekende intentieovereenkomst gaat de gemeente samen met Jutphaas Wonen en Huis Mandala een haalbaarheidsanalyse uitvoeren om te onderzoeken of het initiatief daadwerkelijk kan worden gerealiseerd en onder welke voorwaarden. De komende tijd wordt onder andere gekeken naar de financiële haalbaarheid. Verder staan een aantal uitgangspunten centraal: zo moet de woningbouw ruimtelijk passend zijn op de locatie en moet het de parkeerdruk in de wijk niet verhogen. Eind april kunnen omwonenden verder meedenken

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Fototeam KenMGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *